Sin Đorđa Balaševića objavio prvu fotku s novorođenom kćerkom, otkrio posebno značenje njenog imena

Piše: Azra

28-godišnji Aleksa Balašević, sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića, nedavno je otkrio da je sa suprugom Nikolinom dobio prvo dijete.

– Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvala svima na čestitkama, napisao je Aleksa na storyju.

Sad je podijelio i prvu fotografiju s bebom gdje se vidi samo njena ručica, a uz to je podijelio detalje o njenom imenu, a izrazio je i zahvalnost što je dobio kćerkicu.

– Vera Balašević, dijete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobjeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spašava, Vera koja nas čini nepobijedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najljepši dolazak na ovaj svijet, napisao je Aleksa uz fotografiju.

Inače, Aleksa je vijest o trudnoći sa svijetom podijelio početkom maja nakon što su supruga i on to skrivali šest mjeseci. Vjenčali su se 16. junu ove godine u Hramu Svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije.

– Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmjehe učenika iz Dervente, anđeli mogu predahnuti, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav okrunili stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta, napisala je Aleksina majka Olivera Balašević tada na Instagramu.

Aleksa, kao i cijela porodica Balašević, izbjegava javno govoriti o privatnom životu, ali je ranije otkrio da je svoju Nikolinu zaprosio u Nazaretu.

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još