Otkriveno gdje su Ben Affleck i Jennifer Lopez otputovali na drugi medeni mjesec

Piše: Azra

Ben Affleck i Jennifer Lopez organizirali su protekli vikend veliko svadbeno slavlje na glumčevom imanju u Georgiji, a sada su otputovali na svoj drugi medeni mjesec u samo mjesec dana.

Naime, par je prije mjesec dana imao svoje prvo vjenčanje u Las Vegasu, nakon kojeg su otputovali na medeni mjesec u Europu. Nekoliko su dana uživali u Parizu, a zatim kratko otišli u Italiju. Sada, nakon glamurozne svadbe za širi krug prijatelja, par je ponovno otišao na romantično putovanje.

Ovoga puta otišli su u Italiju, a snimljeni su svega nekoliko dana nakon svadbe na jezeru Como. Ovo italijansko utočište bogatih i slavnih privuklo je i bračni par Affleck. Paparazzi su uspjeli uloviti Jennifer i Bena na brodu u opuštenom izdanju kako se grle i izmjenjuju nježnosti. Nakon toga viđeni su u elitnom restoranu na jezeru, u kojem su inače česti gosti Amal i George Clooney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Romansu obnovili prošle godine

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se sljedeće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance.

Jennifer i Affleck svoju su romansu obnovili prošle godine, prije mjesec dana su se vjenčali u Las Vegasu, a prošli vikend su organizirali trodnevno glamurozno svadbeno slavlje na kojem su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i porodica.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još