Izdao je Severinu: Brutalni komentari na račun Igorovog prijateljstva sa Milanom

Piše: E.M.

Velika prašina se digla nakon što je u javnost procurila informacija kako su se Severini bivši partneri sprijateljili. Milan Popović bio je prisutan na 35. rođendanu Igora Kojića, a nekoliko dana poslije, objavili su i zajedničku fotografiju. Javnost je ostala zgrožena onim što vidi i čuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Negativni i nezadovoljni komentari šire se društvenim mrežama.

‘Da vole Aleksandra manje bi ogovarali njegovu mamu’, ‘Dno dna od muškog roda’, ‘Tu se vidi da je naša Sevka moćna žena’, ‘Našla krpa zakrpu’, ‘To sve govori o karakteru ovih ‘divnih’ muškaraca! Takve su osobe u suštini jadne i prazne.. Žele joj zagorčati život… život ima planove i za njih… sve dođe na svoje’, neki su od komentara.

‘Karma će i njima biti gadna kad krene na njih’, ‘Čini mi se da bi ovaj dao svu lovi da mu se vrati. Ma Seve ti si za njih avion’, ‘Strašno i jadno’, ‘Ne znaš koji je odvratniji’, ‘Povrijeđena muška ega’, ‘Pa hoće Severini uzeti sina, ovaj bez love, a onaj ga dobrano platio, taj pakt su dobro smislili’, nižu se negativni komentari na račun ovog dvojca koji se, očigledno, urotio protiv Severine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Dok traje ova drama, Severina uživa u Italiji i nije se još uvijek oglašavala ovim povodom.

Pročitajte još