Demi Lovato o traumatičnom odrastanju: Sa 13 godina sam počela piti i drogirati se

Piše: S.P.

Američkoj pop pjevačici i glumici Demi Lovato prisjetila se traumatičnog dijela života pa priznala da je već sa 13 godina počela piti alkohol i drogirati se.

Nekadašnju Disneyevu princezu, koja je bila uzor mnogim mladima, a pamtimo je po slavnoj ulozi u tinejdžerskom filmu “Camp Rock” imala je teško odrastanje zbog problema s ovisnošću.

Ona se s uspješne karijere prebacila na opijate, alkohol, a bolovala je i od bipolarnog poremećaja. Njen život nije bio nimalo lagan, a o svemu tome otvoreno je pričala u podcastu “Call Her Daddy” kojeg vodi Alex Cooper.

– Prvi put sam počela eksperimentirati s 12 ili 13 godina. Doživjela sam saobraćanu nesreću i prepisali su mi opijate. Moja mama nije mislila da će morati zaključavati prostoriju u kojoj su se nalazili opijati svojoj 13-godišnjoj kćeri, ali ja sam u tom trenutku već itekako pila, rekla je Demi te dodala kako je u opijatima i u alkoholu tražila je bijeg od problema koji su je okruživali.

Sada 30-godišnja pjevačica priznala je kako je počela eksperimentirati s opijatima vrlo rano, a piću i drogama okrenula se najviše zbog toga što su je i prije tinejdžerske dobi zlostavljali.

Kada je bila tinejdžerka krala je od očuha alkohol.

– Krala sam pivo svog očuha, a većinom sam pila sama. To je tada trebao biti glavni pokazatelj problema, rekla je.

Pročitajte još