Petar Grašo progovorio o očinstvu: Želim biti više kući

Piše: Azra

 

Pjevač Petar Grašo (48) ove godine ima vrlo gust raspored zbog koncerata koji su došli na red nakon što su bili odgođeni zbog korone, a uza sve to postao je suprug Hani Huljić (31) i otac njihove jednomjesečne kćerke Albe.

Grašo je za hrvatske medije ispričao kako se snalazi i osjeća pod novim okolnostima.

– Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja – rekao je pjevač.

Ovo ljeto uoči nastupa na Korčuli završio je na infuziji, a upućeni su rekli da mu to nije prvi put da prima infuziju tokom ljeta te da je to uobičajeni način oporavka kod takvih napora. Već nakon par dana objavio je video u kojemu igra košarku i najavljuje nadolazeće koncerte.

– Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad – poručio je tada svojim obožavateljima.

Uza sve mnogobrojne nastupe ove godine, najvažniji događaj je svakako bilo rođenje malene Albe, koja je prije mjesec dana došla na svijet carskim rezom. Kad su Hani krenuli trudovi, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Odmah je sjeo u auto i požurio prema Splitu.

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

– Nije bilo teško, hvala svim ljudima na podršci, prijateljima i svima koji se raduju zbog nas. Uspio sam poljubiti kćerkicu, svirao sam u Komiži i stigao taksijem u 4 ujutro da bih je vidio – rekao je Grašo za In Magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti