Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline: Pažnju je privuklo i bizarno izdanje oca njenog djeteta

Piše: Azra

Rihanna i ASAP Rocky snimljeni su u izlasku u New Yorku, a ona je tri mjeseca nakon rođenja njihovog sina u minici i raskopčanoj košulji pokazala nikad bujnije obline, dok je on nosio pancirku.

Tako su prošle sedmice snimljeni u New Yorku, gdje su prvo nekoliko sati proveli sami u sobi u hotelu, a zatim su se uputili na spoj.

Rihanna je obukla mini suknju i košulju koju je raskopčala, pa joj je provirio grudnjak, a pokazala je i nikad bujnije obline. S nje bi inače teško bilo skrenuti poglede da njen dečko za spoj nije odlučio obući pancirku, pa je pomalo bizarnim izdanjem uspio skrenuti pažnju i na sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)

Unatoč brojnim skandalima koji su se proteklih nekoliko mjeseci vezivali za ovaj par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a sudeći po njihovim novim fotografijama, na kojima izgledaju zaljubljeno, čini se da su vijesti bile lažne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐑 & 𝐁 ✨ (@rihhyonce)

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru optužili da je prevario Rihannu dok je bila trudna i to s njezinom suradnicom. Međutim, Luis Positano, koji je plasirao vijest, kasnije je sve opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja

Rihanna je inače nedavno proglašena najmlađom samoostvarenom milijarderkom i njeno se bogatstvo procjenjuje na oko 1,4 milijarde dolara, koje je zaradila zahvaljujući muzici, ali i svojim brendovima.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još