Bila je prava slatkica i holivudska miljenica: Ovisnost o botoksu skupo je koštao

Piše: Azra

Meg Ryan nekad je bila jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a sada je rijetko imamo priliku vidjeti i više ne nalikuje na sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dario Raimondi (@raimondi.dario)

Glumica Meg Ryan (60) nekad je bila prava slatkica i holivudska miljenica, ali zadnjih je godina baš i nemamo priliku gledati na filmskom platnu, a izbjegava i pojavljivanja u javnosti.

U želji za vječnom mladosti, Meg je zadnjih godina pretjerala s botoksom i estetskim zahvatima te se dovela do neprepoznatljivosti, što ju je koštalo i sve rjeđih angažmana u Hollywoodu.

Izvor: Pinterest

Posljednjih godina nije imala sreće ni u ljubavi. Otkako je krajem 2019. raskinula zaruke s muzičarom Johnom Mellencampom, s kojim je bila osam godina, o njezinu ljubavnom životu ne zna se ništa, a navodno ga je ostavila jer je shvatila da joj ne treba nitko kako bi bila sretna. Iza sebe ima i propali brak s glumcem Dennisom Quaidom, od kojeg se razvela nakon 10 godina, 2001., a zajedno su dobili sina Jacka. Glumica ima i kćer Daisy koju je posvojila 2006.

Ryan se proslavila u 80-ima u kultnim filmovima “Top Gun” i “Kad je Harry sreo Sally”, a ostala je popularna i tokom 90-ih kada je snimila brojne romantične komedije koje su joj osigurale imidže slatkice.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti