Djeca poznatih ljetovala su na egzotičnim destinacijama, evo i na kojim

Piše: S.P.

Godinama, bilo da se odmaraju ili nastupaju širom regiona, mediji su u ljetnjim mjesecima u stopu pratili Zdravka Čolića, Amru Džeko, Natašu Bekvalac, Željka Joksimovića, Melinu i Harisa Džinović… Međutim, situacija se promijenila.

Zahvaljujući društvenim mrežama zvijezde su postala i njihova djeca, a pratitelji s nestrpljenjem čekaju objave sa egzotičnih destinacija.

Čoline nasljednice Una i Lara sunčale su se na plažama od Crne Gore do Hrvatske, a prije toga su uživale u Grčkoj. Mnoge trenutke s ljetovanja podijelile i sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ccoliclaraa

Atraktivna Đina Džinović pobrala je dvadeset hiljada lajkova za foto-razglednicu sa Mykonosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Kćerka popularnog Željka Joksimovića, Mina Joksimović, ostala je tajanstvena i nije navela gdje se nalazi, no nije odolje objaviti svoje fotografije s ljetovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Sofia Vićentijević, najstarija kćerka poznate manekenke Amre Džeko, nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, ali je podijelila jednu fotografiju sa svojim drugaricama sa zajedničkog ljetovanja u Dubrovniku.

Petnaestogodišnja Hana Ikodinović još je suviše mlada da bi sama putovala, ali se sa mamom Natašom Bekvalac sjajno provela u Marbelli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Pročitajte još