Zbog čega ili koga je Severina skratila kosu i ofarbala se?

Piše: S.P.

Pjevačica Severina je već godinama prepoznatljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, a ovoga puta sve je iznenadila drastičnom promjenom.

Naime, na svom Instagram profilu Severina je pokazala novu frizuru dok je pozirala u Barbie stilu. Znatno kraća kosa i ofarbana u rozu boju, zaintrigirala je pjevačicine pratitelje, te su se nakratko zapitali zbog čega ili koga je napravila ovu promjenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Sa neobičnom frizurom Severina je iskombinirala posebno dizajniranu majicu na kojoj piše Severina, a koju je, kako navodi odlučila donirati udruzi “Nismo same” za žene oboljele od karcinoma.

Kroz nekoliko sedmica organizira se i “buvljak” doniranih stvari za prodaju gdje će se naći i ova majica. Jasno je da je ovo sve pjevačica osmislila kako bi privukla pažnju na ovu humanu misiju, a očigledno da je Seve posudila periku koja je odlično poslužila u ovu svrhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti