Lopez i Affleck: Fotografije prijema, vjenčanja i dan poslije

Piše: Azra

Jennifer Lopez u svom biltenu “On The JLo” sa svojim obožavateljima podijelila je intimne fotografije koje nude uvid u njeno raskošno drugo vjenčanje sa suprugom Benom Affleckom.

Pop zvijezda (53) ispričala je kako je prošetala do oltara uz pjesmu “True Companion” Marca Cohna, za koju su ona i Affleck (50) mislili da je “savršena ljubavna pjesma za vjenčanje” kad su se prvi put zaručili prije više od 20 godina.

– Iako Ben nije znao, zamolila sam Marca da ga iznenadi otpjevavši je na našem vjenčanju i bio je divan i velikodušan što je došao, rekla je Lopez.

Pjevačica je također podijelila da su njihova djeca iz prethodnih brakova hodala do oltara uz pjesmu “The Things We’ve Handed Down”.

– Dvadeset godina između tih snova o mladosti i svijeta odraslih ljubavi i porodice koju smo prihvatili tog dana, donijelo je ovom braku više nego što je iko od nas ikada mogao zamisliti, rekla je Lopez.

– Nismo se samo vjenčali jedno s drugim, tu djecu smo uveli u novu porodicu. Oni su bili jedini ljudi koje smo zamolili da se zauzmu za nas na našem vjenčanju. Na našu veliku čast i radost, svako je to učinio, dodala je.

Međutim, nije cijeli vikend prošao bez problema. Lopez je ispričala da su svi dobili želučani virus u danima koji su prethodili svadbi.

– Istina je da nikad nisam imala dvojbe. Cijelu sam sedmicu osjećala smirenost i laku sigurnost da smo u Božjim rukama…, poručila je.

Svečanosti oko zapanjujućeg vjenčanja odvijale su se tokom tri dana, a ceremonija je započela u subotu na Affleckovom velikom imanju u Georgiji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti