Udaje se Šejla Ramović, prijateljice joj priredile nezaboravno djevojačko veče u Blagaju

Piše: S.P.

Influenserica Šejla Ramović, sestra bh. pjevačice Džejle, uskoro se udaje, a danas su joj prijateljice priredile nezaboravno djevojačko večer u Blagaju.

S obzirom na to da se bliži dan vjenčanja, sestre i prijateljice influenserice organizirale su joj zabavu u vili s bazenom u Blagaju.

Zadnjih par mjeseci Šejla i njen zaručnik Edin, pripremaju se za njihov dan iz snova. Detalje priprema Šejla je dijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i YouTubeu, gdje je otkrila pojedinosti kao što je mjesto svadbe i muzika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sejla Ramovic (@ramoviceva)

Također, u videosnimcima koje je podijelila na društvenim mrežama influenserica je otkrila zanimljiv detalj u vezi s burmama koje će par nositi nakon što se vjenčaju. Naime, burme su porodično nasljedstvo njenog zaručnika, a oni su ih samo prilagodili svojoj veličini.

Šejla je otkrila i da će svadba biti organizirana u restoranu Oaza na Ilidži, ali je još uvijek nepoznat tačan datum vjenčanja i svadbe.

Podsjetimo, Šejla i Edin zaručili su se protekle zime na Jahorini. S obzirom da su oboje veliki ljubitelji skijanja, njen izabranik odlučio je svoju ljepšu polovinu zaručiti upravo na vrzu staze.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija sa Šejline djevojačke večeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti