Nataša Bekvalac o nasilju koje je doživjela: Bilo je ponižavajuće, sramila sam se reći roditeljima

Piše: Azra

Pjevačica Nataša Bekvalac ispričala je da je bila žrtva zlostavljanja tokom školovanja.

– U osnovnoj školi sam trpjela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće, započela je priču pjevačica, pa dodala da se sramila da kaže roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Sramila sam se da ispričam roditeljima jer sam htjela sama da izađem na kraj s tim. Dijelom zbog toga, a dijelom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu.

Osvrnula se i na svoj ljubavni život i da li se kaje zbog nečega.

– Pa nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povrijedi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Svijetla tačka u životu i njena najveća radost su kćerke Hana i Katja.

– Mislim da sam nježna mama. Kod svojih kćerki ne vidim mane jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja djeca. Ne bih voljela da moje kćerke naslijede moju osobinu – neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe, smatra pjevačica.

Izvor: Magazinnovosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još