Donald Trump tvrdi da ima tajni dosije o ljubavnom životu Emmanuela Macrona

Piše: Azra

Sve glasine o Macronu kao “nevaljalom dječaku” počele su od Donalda Trumpa, a sada se nastavljaju. Naime, bivši američki predsjednik tvrdi da je FBI zaplijenio kutiju s povjerljivim dokumentima u okviru krivične istrage o njemu. U toj kutiji je i jedan tajni dosije naslovljen kao “Macronov seksualni dosije,” tvrdi Donald Trump, a prenosi Daily Mail.

Stavka 1a” navodno sadrži “informacije o predsjedniku Francuske. Iako niko još uvijek ne zna o čemu je tačno riječ, ipak svi pamtimo razne glasine o predsjedniku Macronu.

Sam Trump je dugo bio fasciniran ljubavnim životom Emmanuela Macrona. Govorio je kako zna svaki mogući detalj, a prema časopisu Roling Ston, Trump je Macrona često nazivao “nestašnim”.

– Sinoć mi je jedan Macronov saveznik u Parizu rekao: „Svi francuski predsjednici imaju seksualne pikanterije, a detalji uvijek procure.”

Ulažu se napori da se sazna šta sadrži Macronov seksualni dosije — i to je samo pitanje vremena”.

Šta to znamo o Macronovom seksualnom životu?

Od kada se kandidovao za predsjednika svi su se šokirali činjenocom da je nekadašnji 15- godišnji školarac osvojio svoju 39 – godišnju učiteljicu i udatu majku troje djece, Brigitte.

Ali to je samo početak svih skandala, navodi Daily Mail.

Sjetite se samo da je 2017. godine Macron bio primoran da negira da je dio “bogatog gej lobija”, te da je imao strastvenu vezu sa Matthewom Galetom, 40 – godišnjim direktorom Radija Francuske.

Macron je tada rekao: “Kažu da imam dvostruki život sa Matthewom Galetom. . . ali to ne mogu biti ja.”

Na drugom mitingu je ponovio: “Ja sam ono što jesam — nikada nisam imao šta da krijem. Čujem ljude kako govore da imam tajni život ili tako nešto. Brigitte to ne može da shvati, jer sa njom dijelim sve dane i noći, a ona me pita kako to uspijevam”.

Jedan stari prijatelj koji poznaje Macrona još od ranog dječijeg perioda kaže: “Nema mnogo o čemu da brine. Ako ništa drugo, uvijek se dosadno ponašao od početka njegove afere sa Briggite. On nema čega da se stidi, a sigurno se ne plaši Donalda Trumpa.”

S druge strane Macron je taj koji je uvek tvrdio da mu afere “smještaju” ruski agenti koji ga napadaju preko sajber prostora. “Oni su ti koji pokreću glasine”.

Izvor: stil.kurir.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti