Ricky Martin tuži nećaka koji ga je optužio za zlostavljanje, traži 20 miliona dolara

Piše: Azra

 

Ricky Martin podnio je tužbu protiv svog nećaka Dennisa Sancheza Martina, koji ga je optužio za seksualno zlostavljanje, te traži 20 miliona dolara, prenosi People Magazine. Pjevač se odlučio na ovaj potez nekoliko sedmica nakon što je njegov nećak povukao svoju tužbu za seksualno zlostavljanje, a sudac mu je ukinuo privremenu zabranu prilaska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Martinov nećak u optužnici je naveo da su pjevač i on bili u romantičnoj vezi sedam mjeseci i da Martin “nije prihvatio” prekid navodne veze, koji se dogodio dva mjeseca prije nego što je podignuo tužbu. Nećak je naveo da se “boji za svoju sigurnost” i tražio zabranu prilaska, koja je istekla 21. srpnja, a istog je dana tijekom saslušanja putem odvjetnika zatražio povlačenje tužbe, navodno zbog neuspjelog pokušaja pregovaranja s Martinovim odvjetnicima o financijskoj nagodbi.

Prema Martinovim navodima, njegov nećak podnio je tužbu jer ga pjevač nije zapratio na društvenim mrežama te je ignorirao nećakov zahtjev da kreira profil na društvenim mrežama za Martinovu djecu. Nećak je tada navodno javno objavio pjevačev broj telefona, prisilivši ga da promijeni broj. Nekoliko mjeseci kasnije podignuo je tužbu za seksualno zlostavljanje i zatražio zabranu prilaska.

Pjevač sada tuži nećaka za 20 milijuna dolara zbog iznuđivanja, neosnovanih optužbi, zlouporabe prava i počinjene štete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti