Promjena frizure Jasona Momoe rastužila obožavateljice

Piše: Azra

Jedna od stvari po kojoj je glumac Jason Momoa prepoznatljiv je njegova duga kosa. Tačnije, po njoj je bio prepoznatljiv, a sada su njegovi uvojci nestali.

Glumac poznat između ostalog po ulogama u filmu “Aquaman” i seriji “Igra prijestolja” objavio je nedavno video na Instagramu na kojem šiša svoje prepoznatljive uvojke. Razlog je podizanje svijeti o opasnostima plastike za jednokratnu upotrebu.

– Ovo je za nove početke. Budite bolji u zaštiti naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i našim mora. Plastične boce, vrećice, ambalažu, posuđe, sve to, napisao je glumac ispod videa u kojem drži pramenove odrezane kose u ruci.

Za svoj potez glumac je, naravno, dobio brojne pohvale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Međutim, njegove obožavateljice ipak se nisu mogle oduprijeti osjećaju tuge jer je upravo njegova kosa bila jedan od razloga obožavanja.

Mnogima se nije baš svidjela činjenica da Khal Drogo sada ima kratku kosu. I dok je on u videu veselo konstatirao kako nikad nije osjetio vjetar na tjemenu, mnoge dame taj komentar nije zabavio nego su u šoku promatrale što se događa.

No, srećom, kosa raste, a glumčev cilj puno je važniji od nekoliko ošišanih pramenova. Možda više nema dugu kosu, ali Jason Momoa i dalje je glumac kojeg dame vole jer je drag, zabavan, dobar i pravi džentlmen što redovito dokazuje i svojim gestama u javnosti.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti