Posvađani supružnici: Gisele Bundchen bez riječi poslala jasnu poruku Tomu Bradyju

Piše: Azra

Najslavniji igrač američkog nogometa Tom Brady novu sezonu započinje bez podrške supruge.

On je živuća legenda američkog sporta, najuspješniji igrač američkog nogometa u historiji, pa je odluka 45-godišnjeg Toma Bradyja da usprkos visokoj životnoj dobi za profesionalnog sportaša nastavi karijeru oduševila milione njegovih fanova i obožavatelja. Ali ne i njegovu dosad najvatreniju navijačicu, suprugu Gisele Bundchen (42).

Nakon samo 40 dana koliko je uživao u igračkoj mirovini Brady je objavio kako se vraća se na nogometni teren što je jako pogodilo njegovu suprugu, brazilskog topmodela Gisele Bundchen zbog čega je njihov odnos preko noći – zahladio.

– Jednostavno sam osjećao da mi je ostalo još snage i želim pokušati dalje. Dugujem to svojim suigračima, našim sjajnim trenerima i cijeloj našoj organizaciji, izjavio je sedmerostruki prvak Super Bowla koji sa suprugom odgaja 12-godišnjeg sina Benjamina i devetgodišnju kćer Vivian Lake.

O nevoljama u porodičnom raju počelo se pisati kad je manekenka pokupila stvari i s njihovog imanja na Floridi s djecom otišla u Kostariku zbog čega je Tom Brady, poznat kao fanatik treninga, jedanaest dana izbivao s priprema svoje momčadi Tampa Bay Buccaneers‘.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti