Lijepa kćerka glumice Mije Begović zavodljivim izdanjem sve oborila s nogu!

Piše: S.P.

Maja Lena Lopatny na Instagramu je obilježila svoj 31. rođendan fotografijom na kojoj pozira bosonoga i u zavodljivoj zelenoj haljini.

Kći pozorišne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, napunila je 31 godinu.

Tim se povodom oglasila na svojem Instagramu nakon više od dva mjeseca izbivanja s društvene mreže, a objavila je fotografiju kojom je očarala pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Pozirala je uz bazen u zavodljivoj zelenoj haljini koja je istaknula njenu ženstvenu figuru, a unatoč bosim nogama, izgledala je jako elegantno.

“Ljepotica”, “Prekrasnica”, “Wow” “Rođendanko moj lijepi”, “Ljepota Božja”, neki su od komplimenata koje je dobila uz brojne rođendanske čestitke.

Iza Maje Lene je teška godina u kojoj je ostala bez oca Ronalda Lopatnyja. Trofejni hrvatski vaterpolist preminuo je u maju u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a Maja Lena je na očevoj komemoraciji u dvorani Vatroslav Lisinski u suzama održala oproštajni govor. Uz nju je bila i njena majka Mija koja je s Ronaldom bila u braku šest godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Inače, Maja Lena zadnjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog resorta, a otkako je odselila iz Zagreba više se ne pojavljuje u javnosti tako često kao prije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti