Tottijeva bivša progovorila: Vidjela sam stvari koje mogu uništiti 50 porodica

Piše: Azra

Jedan od najpoznatijih Italijanskih sportsko-manekenskih parova, koji pažnju javnosti posljednjih sedmica privlači, nažalost, lošim vijestima iz privatnog života, ponovno je u fokusu. Naime, nakon što su javnosti, a ponukani javnim glasinama o obostranim ljubavnim aferama, saopćili kako je njihovom 17-godišnjem braku u kojemu su dobili troje djece, ipak došao kraj, Francesco Totti i Ilary Blasi ponovno pune medijski prostor. Ovaj put za to je “kriva” Tottijeva sad već bivša supruga koja, nakon njegovih izjava o izdaji, ali i optužbi da ga je pokrala, nije odoljela uzvratiti mu udarac.

Blasi je, naime, nakon mirnog ljetovanja s djecom u Italiji, a potom i u Hrvatskoj putem svoga advokata za talijanski Corriere dello Sport, izjavom razbuktalai talijansku javnu scenu.

-Uvijek sam štitila svoju djecu i nastavit ću ih štititi. Zaštita moje djece na prvom je mjestu. Svko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 porodica, poručila je Blasi putem advokata Alessandra Simeonea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Podsjetimo, italijanski Posh i Becks, kako ih italijanski mediji vole nazivati, živjeli su u naoko skladnom braku. Da to nije u potpunosti istina, saznalo se u trenutku kad je objavljena vijest da Totti, poznat i kao Il Re di Roma (u prijevodu Kralj Rima), vara plavokosu voditeljicu s 11 godina mlađom navijačicom Rome Noemi Bocchi. Ispostavilo se da je riječ o bivšoj supruzi manje poznatog italijanskog nogometaša Maria Cauccija s kojim ima dvoje djece, a s kojim se rastala u julu.

Ipak, nije bivši talijanski nogometaš jedini koji je bio nevjeran u braku. Njegova bivša supruga imala je aferu s jednim fitness trenerom, koji je zapravo postao pravi razlog zbog kojeg je došlo do rastave braka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti