Zaboravio na svoje pravilo? DiCaprio i Gigi Hadid snimljeni u klubu

Piše: Azra

Foto: Instagram/@citazionidicaprio

Nakon prekida s Camillom Morrone, oskarovca Leonarda DiCaprija već su povezivali s nekoliko žena, no čini se da je slavni glumac oko bacio na Gigi Hadid, jednu od trenutno najpoznatijih manekenki svijeta.

47-godišnji Leonardo i 27-godišnja Gigi snimljeni su početkom sedmice u izlasku u New Yorku. Zbog fotografija i očevidaca na partyju u New Yorku mnogi su uvjereni kako Leo sada ljubi Gigi. Na slikama Leonardo i Gigi izgledaju vrlo prisno, a navodno su u tom trenutku flertovali jedno s drugim.

Dodirivali su se i šaputali si na uho usred glasnog kluba. Bili su ležerno odjeveni. Leo je nosio tamnu majicu, hlače i kačket, dok je Gigi bila odjevena u majicu do pupka i široke hlače.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti