Jason Momoa pokazao tetovažu na glavi nakon što je obrijao prepoznatljivu dugu kosu

Piše: S.P.

Glumac Jason Momoa pokazao je tetovažu na glavi nakon što je obrijao svoju prepoznatljivu dugu kosu.

Istetovirao je poseban uzorak na lijevoj strani glave u čast ponovnog otvaranja havajskog aerodroma. Dosad nije imao letove zbog pandemije koronavirusa.

– Hawaiian Airlines – ponosan što sam Havajac, ponosan što vozim Hawaiian Airlines, najbolji dio je što konačno leti i na Novi Zeland; prošle su dvije godine otkako nisu mogli otići zbog korone. Hawaiian Airlines, volim te zbog ovoga i imam nešto posebno za tebe, rekao je u videu koji je, također, podijelio sa svojim fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Pokazao im je novu tetovažu te dodao da se ‘šef vratio’.

Ranije je zvijezda filma “Aquaman” pokazala je svoj novi izgled na Instagramu, a potom je svojim obožavateljima objasnio zašto se odlučio na promjenu.

– Ovo je za nove početke. Budite bolji u zaštiti naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i našim mora. Plastične boce, vrećice, ambalažu, posuđe, sve to, napisao je glumac ispod videa u kojem drži pramenove odrezane kose u ruci.

Za svoj potez glumac je, naravno, dobio brojne pohvale.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti