Blake Lively pokazala trudnički stomak: Evo vam fotografije kako bi me 11 muškaraca ispred kuće ostavilo na miru

Piše: Azra

Blake Lively objavila je fotografije trudničkog trbuščića.

Prošle sedmice doznalo se kako kolege glumci i supružnici Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju četvrto dijete. Sretnu vijest otkrila je upravo Blake kada se pojavila na Forbes eventu i odmah privukla pažnju na svoj istaknuti trudnički trbuščić.

Na sebi je imala šljokastu mini haljinu i izgledala je zanosno kao i uvijek, a priznala je i kako je opet trudna. Iako još nema nikakvih saznanja o spolu djeteta ni o mjesecu u kojem je trenutno Blake, fanovi su odmah požurili čestitati paru i poželjeli su im da im četvrto dijete bude sinčić kako bi se muško-ženske snage u njihovom kućanstvu barem malo uravnotežile.

Ako postoji holivudski par oko kojeg se svi mogu složiti da je simpatičan, onda su to Blake i Ryan te zapravo ne čudi da je ova vijest privukla veliku pažnju. Ipak, čini se kako su sada još više izgubili na privatnosti, a Blake je odlučila stati na kraj znatiželjnim paparazzima.

– Evo fotografije na kojima sam trudna u stvarnom životu tako da će me 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće kako bi vidjeli ‘jednoroga’ ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu. Hvala svima ostalima za svu ljubav i poštovanje i što ne pratite račune i publikacije koje dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih. I hvala medijima koji imaju ‘politiku bez djece’. Svi vi činite razliku, napisala je uz niz fotografija na kojima se vidi njezin trudnički trbuščić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Podsjetimo se, Blake i Ryan upoznali su se još 2010. godine na setu filma ‘Green Lantern’, a ubrzo je planula ljubav. Izašli su na spoj u dvoje s drugim ljudima u paru, no njihova je hemija bila toliko jaka da su već istu večer završili zajedno – i od tada se nisu razdvojili. Dvije godine kasnije su se vjenčali te imaju tri kćerkice James (7), Inez (5) i Betty (2).

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti