Maja Šuput prvi je put slavila rođendan bez velikog društva

Piše: S.P.

Glamur, pjesma, ples, smijeh, veliko društvo… To je ono u čemu Maja Šuput najviše uživa. No, pjevačica i TV voditeljica nakon dugo vremena zaželjela se malo mira i svoj je rođendan proslavila na intimnoj večeri u jednom riječkom luksuznom hotelu, samo uz supruga Nenada Tatarinova.

– Po prvi put odlučila sam proslaviti rođendan samo sa svojim mužićem. Večeras samo ljubav… Vrijeme samo za nas, napisala je svom Instagram profilu uz fotografije koje su otkrile u kakvoj je haljini provela tu posebnu večer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Crnu dugu haljinu s velikim prorezima na bokovima za nju je, kao uostalom i sve ostale haljine, kreirao njen stilist Marko Grubnić. Haljinom je istaknula svoju vitku liniju, a prorezi kao i uzdignuta ramena dodali su dozu dramatičnosti i savršeno se uklopili u noir stil koji ove godine vlada modnim pistama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti