Bivši je ponizio, sa sadašnjim lažira vezu: Jedan izlazak razotkrio istinu o odnosu para koji podiže prašinu

Piše: Azra

Glumica i rediteljica Olivia Wilde viđena je kako u New Yorku bodri svog 11 godina mlađeg dečka Harryja Stylesa za vrijeme njegovog koncertnog nastupa. Podsjetimo se, Wilde i Styles u posljednje su vrijeme punili tabloide svojim ponašanjem, pa se sada svaki njihov korak prati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Karla Welch (@karlawelchstylist)

Harry je održao nastup i pojavio se na sceni u šljokičastom odijelu, a vidno razdragana Olivia pratila ga je iz publike, smiješila mu se i pljeskala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mr. Styles house 🏡🌳 (@harrieswifey_)

Sladak je to prizor koji je zapeo za oko paparazzima, posebno nakon što se posljednjih sedmica dosta pričalo o tome kako u odnosu Harryja i glumice postoje trzavice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @gucci

Podsjetimo se, sve je započelo na filmskom festivalu u Veneciji kada se slavni par pojavio na premijeri zajedničkog filma, a ponašali su se čudno i vrlo hladno jedno prema drugome. Počelo se šuškati da su pred prekidom kao i da je njihova veza samo marketinški trik.

Inače, Styles i Wilde su prvi put snimljeni zajedno u januaru 2021., a njihova veza je zasmetala i njezinom bivšem partneru Jasonu Sudeikisu (46) s kojim je dobila sina Otisa (8) i kćerku Daisy (5). Zbog toga joj je Jason uručio papire za starateljstvo dok je bila na pozornici. U prijenosu uživo saznala je da je bivši tuži, a nakon što je pročitala papire tokom nastupa, brzo se sabrala i nastavila dalje. Sudeikis se branio da ne zna ništa o tome, ali bilo je jasno da ne govori istinu.

To je uništilo njegov ugled ‘najveće dobričine u Hollywoodu’. Nije mu samo veza pukla nakon šokantnog uručivanja papira Oliviji već je doživio i poraz na sudu. Njegov zahtjev za starateljstvo protiv Wilde odbijen je nakon što je sudac presudio da je matična država njihove djece Kalifornija. Dok Wilde želi djecu u Los Angelesu, Sudeikis želi živjeti s njima u Brooklynu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Textless Poster (@textless_poster)

Iako tako možda ima problema s bivšim, Olivia čini se itekako uživa u ljubavi s mlađahnim Harryjem koji je prije javno progovorio o tome kako mu jako odgovara biti u vezi sa zrelom, starijom ženom. Fanovi su tako uvjereni da među njima nema ‘zle krvi’ te da su iskreno zaljubljeni.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još