Sylvester Stallone i njegova supruga odustali od razvoda

Piše: Azra

 

Nakon 25 godina braka Jennifer Flavin sredinom augusta podnijela je zahtjev za razvod od holivudske zvijezde Sylvestera Stallonea, ali par je ipak uspio riješiti nesuglasice

Kako je glasnogovornik holivudskog para otkrio u razgovoru za američki Page Six, filmska zvijezda i njegova 22 godina mlađa supruga razgovarali su i uspjeli riješiti svoje nesuglasice te su zbog toga oboje  sretni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Njihovo pomirenje dolazi mjesec dana nakon što je Jennifer podnijela zahtjev za razvod od Sylvestera. Svega nekoliko dana prije njihovog službena pomirenja, sudski zahtjev na sudu u Palm Beach Countryju na Floridi otkrio je da se dvojac složio da je u najboljem interesu svakoga od njih pojedinačno, i što je još važnije kolektivno kao porodicu, riješiti sva povezana pitanja do razvoda njihovog braka na dostojanstven, prijateljski i privatan izvansudski način.

Stallone je također negirao tvrdnje da je namjerno rasipao porodični imovinu, što je imalo negativan efekat na bračnu imovinu. Podsjetimo, Sylvester Stallone i Jennifer Flavin vjenčali su se 1997. Par ima tri kćeri: Scarlet, Sistine i Sophiju.

(S.B.)

Pročitajte još