Fanovi Victorije Beckham iznenađeni jer je uklonila tetovaže posvećene Davidu

Piše: S.P.

Fanovi Victorije Beckahm iznenađeni su jer je uklonila tetovaže posvećene suprugu Davidu.

Naime, Victoria je na svom Instagram profilu objavila snimak u kojem reklamira novi ruž za usne. U jednom trenutku ga je nanijela na ruku te su mnogi primijetili da više nema tetovaže i da su od njih ostali samo tragovi nakon korištenja lasera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Zašto si uklonila tetovaže? Ovo me iznenadilo”, napisala je jedna korisnica Twittera. “Šta se događa? Gdje su tetovaže?”, upitala je druga.

Inače, ona je 2007. godine na lijevom zglobu istetovirala Davidove Inicijale povodom desete godišnjice njihovog braka. Oni su se te godine preselili u Sjedinjene Američke Države jer je on počeo igrati za LA Galaxy.

Na drugoj ruci je imala ispisane rimske brojeve VIII-V-MMVI, koji predstavljaju 8. maj 2006. – datum kada su David i ona obnovili svoje zavjete. Također je imala istetoviranu latinsku frazu “De integro”, što znači “Ispočetka”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti