Mislila sam da sam umrla: Ovo su riječi 19-godišnje sestre Uki Q koju je pretukao suprug

Piše: Azra

Jedna od najuspješnijih balkanskih influencerica, Una Kablar poznatija i kao Uki Q, na svom je Instagram profilu jučer podijelila stravične fotografije svoje sestre Sare koju je pretukao suprug.

– Damjan Hadžić je suprug moje sestre koji je večeras pretukao moju Saru skoro do smrti. Uzeo joj je glavu i udarao njome o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru 2 mjeseca i napravio joj modrice, uz prijetnje da će joj oduzeti skrbništvo ako se razvede od njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

– Nakon što ju je večeras unakazio, dovezao ju je u Vojnomedicinsku akademiju i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijući nam se pred policijom uz dobacivanja s očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek biti. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti javno, njegov tatica Saša Hadžić počeo je prijetiti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve riješiti. U najboljem slučaju, bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro do smrti i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih povreda. Zamolila bih svakoga da ovu objavu podijeli kako bi nam pomogli u borbi s porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 mjeseca. Imamo još mnogo toga za reći, ali smo trenutno u šoku, napisala je Una uz objavu.

Objavila je i stravične fotografije svoje sestre, kao i njezine bebe, a javno je otkrila i profil supruga koji ju je monstruozno pretukao.

-Aktivno objavljuje kako se razvija slučaj njezine sestre, a otkrila je još stravičnih detalja.

– Mislila sam da sam umrla. Jako čudan osjećaj. Kada sam došla sebi, čula sam ga kako govori: ‘Hvala Bogu da si prodisala, ubio bih se da se nisi probudila’, napisala je Una riječi svoje sestre pa dodala.

– Inače, nakon što ju je pretukao, odvezao je u Hitnu Saru i bebu ostavio auto ispred te pobjegao. Poslije smo saznali da se krio u grmlju dok mu nisu došli otac i brat. Sara, ga je molila da je odvede u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći. Damjan je na to odgovorio: ‘Ma vidi se da sam te davio’, napisala je Una pa dalje otkrila.

– Danas je Sara trebala uzeti svoje stvari iz stana u kojem su zajedno živjeli, ali su gospoda u toku dana zamijenili bravu i ne možemo uzeti bebine i Sarine stvari. Iako su, koliko znamo, sinoć dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska stanu u kojemu su živjeli, napisala je Una.

Inače, Una Kablar je jedna od najuspješnijih TikTokerica Balkana, a na Instagramu je prati više od pola miliona ljudi. Mnogi je znaju i kao bivšu djevojku mladog influencera i muzičara Sergeja Pajića, a prepoznatljiva je po svom posebnom stilu, brojnim tetovažama i autentičnim objavama.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti