Alex Rodriguez konačno progovorio o prekidu s J.Lo i njenoj udaji

Piše: Azra

Foto; Pinterest/POPSUGAR, Instagram

Bivši profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez gostovao je u emisiji ‘Who‘s Talking to Chris Wallace?‘ na HBO Maxu, gdje je progovorio o svom privatnom životu, uključujući i propale zaruke s pjevačicom Jennifer Lopez.

Rodriguez i Lopez prekinuli su u aprilu 2021. nakon četiri godine veze, a ubrzo nakon toga ona je započela vezu sa svojom starom ljubavi, glumcem Benom Affleckom s kojim je danas u braku.

-Iskreno, smeta li te to što je samo nekoliko dana nakon vašeg prekida ona viđena s Benom Affleckom, te se na kraju i udala za njega, a ne za tebe?, pitao ga je Wallace.

Foto: Pinterest/POPSUGAR

-Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio, odgovorio mu je u šali Rodriguez i zatim nastavio: “Gledajte, to s Jennifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njenoj djeci, koja su pametna, lijepa i divna, želim sve najbolje.

-To je to?, upitao ga je Wallace.

-To je to, odgovorio je Rodriguez.

Wallace ga je također pitao je li on materijal za ženidbu. Rodriguez, koji je već jednom bio u braku s Cynthijom Scurtis, s kojom je dobio dvoje djece i razveo se, imao je brojne veze, uključujući one sa slavnim zvijezdama – Madonnom, Cameron Diaz i Kate Hudson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

-Misliš li da si dobar materijal za muža?, pitao je voditelj.

-Mislim da kada pogledaš moj život, sjetit ćeš se da sam spomenuo kako me, kad sam imao 15 godina, Sports Illustrated nazvao vrhunskim igračem u zemlji. A u to sam vrijeme bio Alex Rodriguez. A onda negdje putem, s 24 godine dobivam ugovor i vjerovatno sam tada malo skrenuo s puta i postao A-Rod, objasnio je Rodriguez i dodao da tokom svojih 20-ih i 30-ih vjerovatno baš i nije bio ‘najbolji dečko‘.

-Mislim da ću biti predivan partner ili muž i otac zbog svih lekcija koje sam naučio iz svojih najvećih životnih pogrešaka, dodao je Rodriguez, koji se prisjetio sramotne suspenzije iz 2014. zbog korištenja dopinga.

Izvor: jutarnji.hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti