Ako želite usrećiti ženu “kraljicina poza” je nezaboravno iskustvo koje joj morate priuštiti

Piše: S.P.

Queening ili u prijevodu ‘kraljicina poza’ navodno žene dovodi do orgazma prije i intenzivnije nego bilo koja druga poza u seksu. Ženama također daje puno više moći jer je u ovoj pozi žena glavna.

Ime je dobila po tome jer se u ovoj pozi žena osjeća kao kraljica. Prema Urban Dictionaryju, ova seksualna poza prvenstvo i jest stvorena u višim slojevima društva. Na taj način su žene iz viših slojeva, među kojima su bile i kraljice, mogle doživjeti vrhunac bez opasnosti da ostanu trudne.

– Drevna poza u kojoj žena trlja svoje genitalije o jezik, usne ili nos podređenog. Uglavnom sjedi ili čuči nad licem partnera. Prvi crteži te poze mogli su se vidjeti još na drevnim egipatskim crtežima, a mogla se pronaći i u drevnoj japanskoj, kineskoj, indijskoj, viktorijanskoj i još nekim drugim kulturama, piše u definiciji ove poze na Urban Dictionaryju.

Riječ je o pozi u kojoj žena sjedi na licu partnera koji je zadovoljava oralno. Ako to nije dovoljno, partnerove ruke su slobodne da je dodatno stimulira dodirima po cijelom tijelu, piše Daily Star.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti