Fahriye Evcen objavila nove fotografije, trudnički stomak u prvom planu

Piše: S.P.

Glumac Burak Ozcivit i njegova divna supruga, također glumica, Fahriye Evcen, jedan su od omiljenih parova u svijetu turskog šoubiznisa koji impresionira svojim sretnim brakom.

Popularni par posljednjih mjeseci je uzbuđen zbog prinove u porodici, odnosno svog drugog djeteta koje je na putu.

Nakon podizanja sina Karana, glumica se vratila na TV ekrane sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk emitovanom na ekranima turskog nacionalnog TV kanala TRT1, a ovaj povratak nije dugo trajao. Glumica je odlučila da napusti seriju nakon prve sezone serije.

Odmah nakon ove odluke pojavila se vijest da je glumica u drugom stanju. Lijepa glumica jutros je podijelila nekoliko fotografija na svom zvaničnom Instagram nalogu. Nije prošlo nezapaženo da se na fotografijama ističe trudnički stomak Fahriye Evcen. Fotografije Evcen komentarisali su njeni fanovi sa oduševljenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su se zaljubili u TV seriji Calıkusu prije devet godina, a zatim se vjenčali. Sin para, koji je stupio u brak 2017. godine, Karan, rođen je u aprilu 2019. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti