Prošlo je šest mjeseci od sudbonosnog “da”: Brooklyn Beckham posvetio dirljivu objavu supruzi

Piše: S.P.

Iako su se nedavno suočili s razmiricama s porodicom Beckham, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz sretno i zaljubljeno slave svoju ljubav koju su prije šest mjeseci okrunili brakom.

Brooklyn je objavio fotografiju svoje Nicole u raskošnoj Valentino Couture vjenčanici te napisao ‘6 mjeseci s mojom najboljom prijateljicom x ne bi izabrao nikoga drugog da živi s xx volim te zauvijek’.

Nicola je isto objavila dvije crno-bijele fotografije s vjenčanja na kojoj su prikazani supružnici kako se grle.

– Uvijek čuvamo leđa jedno drugom, bez obzira na sve. Na kraju krajeva, mi smo najbolji prijatelji i ne bismo drugačije, rekao je par nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn je nedavno razljutio porodicu zbog svađe majke Victorije i supruge Nicole oko vjenčanice koju je Victoria trebala izraditi. Kako se vidi sa fotografija iz Pariza, čak ni razmirice s porodicom nisu navele Brooklyna da se predomisli.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti