Učitelji dijele najgore užine s kojima su djeca došla u školu, priče su nevjerovatne

Piše: Azra

Učitelji su na Facebooku počeli dijeliti najgore primjere užina s kojima su učenici došli u školu, a neke priče su doista nevjerovatne.

Jedan osnovnoškolac ih Halifaxa došao je s mesnim doručkom i pivom jer je to bilo “jedino što je našao u frižideru”.

Drugi je došao s limenkom energetskog pića i vrećicom čipsa. Učiteljici je objasnio da je noć proveo igrajući igre pa mu je mama rekla da joj se čini da “treba nešto da ga podigne”.

Učiteljica iz Leedsa objavila je da je njezin učenik koji je došao s paketićem keksa rekao da je njegova mama bila “preumorna da bi išla u trgovinu”.

Osnovnoškolac iz Birminghama pojavio se s Happy Mealom s hladnim krompirićima i burgerom. Njegova baka rekla je da je obrok kupljen dan prije, ali ga dječak nije pojeo, a “bila bi šteta da propadne”.

Učiteljica iz Manchestera spomenula je osmogodišnjeg dječaka koji je donio limenku jabukovače, misleći da je to sok, dok je jedno dijete bez užine reklo da je doručkovalo pahuljice s vodom jer je “mama trebala mlijeko za kafu”.

– Ne sramim se reći da sam plakala kad sam to čula, komentirala je učiteljica, prenosi Mirror.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti