Giveaway: “Azra” poklanja vikend za dvije osobe sa doručkom u “Pino Nature Hotelu”

Piše: Azra

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1.070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine.

Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.

Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj.

U restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.

Brigu za najmlađe vodit će posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.

Lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje.

 

 

Hotel posjeduje besplatan vanjski parking pokriven video nadzorom. Ne odgovaramo za eventualne štete na parkiranim vozilima.

POKLANJAMO

Fantastičan vikend za dvije osobe sa doručkom u hotelu „Pino Nature Hotel“. Mogućnost korištenja Pino Wellness & SPA koji uključuje 23 metra dug bazen, dječiji bazen, 2 saune, fitness centar i 2 sobe za masažu. NAPOMENA: Obavezno zvati za provjeru raspoloživosti kapaciteta i kupon se može iskoristiti do 25.12.2022.

Imena najsretnijih će biti objavljena u broju od 19.10. 2022.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), PINO svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Pročitajte još