Victoria Beckham komentirala potez zbog kojeg se šuškalo da se razvodi od Davida

Piše: Azra

Victoria Beckham (48) nedavno je uklonila tetovažu posvećenu svom suprugu Davidu Beckhamu (47) zbog čega se počelo šuškati da imaju bračnih problema.

Fanovi su to primijetili na njenom videu na Instagramu. Sada je modna dizajnerica je sada otkrila zašto je to učinila.

INSTAGRAM: @victoriabeckham

– Imala sam ove tetovaže jako dugo i nisu bile nešto posebne, ispričala je Victoria u emisiji ‘Today’.

Godinama je polagano uklanjala tintu na koži, a imala je tetovirane Davidove inicijale. Osvrnula se i na tetovaže svog supruga i sinova, koji su prekriveni njima, i istaknula da su njihove lijepe za razliku od njenih.

– Moje su bile samo malo debele i malo su krvarile i jednostavno nisu bile tako lijepe. Jednostavno nisu izgledale tako lijepo. Ne znači ništa više od toga, naglasila je dizajnerica.

Osvrnula se i na glasine o bračnim problemima zbog uklanjanja tetovaže. ‘Mediji su počeli nagađati da ostavljam supruga? Ne. Samo mi je malčice bilo zlo od te tetovaže. Jednostavno je tako’, rekla je Victoria.

IZVOR: INSTAGRAM

Progovorila je i o vjenčanju svog sina Brooklyna s glumicom Nicolom Peltz.

– Bilo je to lijepo vjenčanje. Kao majci znači mi puno vidjeti svog sina tako sretnog, ispričala je dizajnerica.

Također je otkrila što se nada da će njen sin i snaha naučiti iz njenog braka s Davidom.

– Mislim da je važno uvijek biti blizak s porodicom i biti uvijek otvoren za komunikaciju. Ne možeš nikad zaista ponuditi savjet, djeca to moraju shvatiti sama, ali moraš biti tu za njih, objasnila je dizajnerica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Podsjetimo, David i Victoria su u braku od 1999. te imaju sinove Brooklyna (23), Romea (20) i Cruza (17) i kćer Harper (11).

Par je prebrodio i nogometaševu aferu s asistenticom Rebeccom Loos, a Beckham se više puta našao usred optužbi da vara suprugu. Tako je svojedobno fotografiran i kako napušta noćni klub u Madridu s misterioznom ženom.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti