Giveaway: “Azra” poklanja vikend za dvije osobe sa doručkom u “Hotelu Crni vrh”

Piše: Azra

Na nešto više od 4 sata vožnje od Sarajeva, u Zapadnoj Srbiji, nalazi se Hotel Crni vrh kategorizacije četiri zvjezdice. Moderno opremljene sobe, elegantno opremljeni apartmani, barovi i restorani, sadržaji koji relaksiraju, kao i sportski sadržaji – čine ovaj hotelski kompleks nezaobilaznim mjestom u planiranju kratkog ili dužeg odmora.

Luksuzan hotel, Hotel Crni vrh spoj je modernog stila i tradicije, vrhunskog dizajna i šarmantnog enterijera. Prostire se na tri nivoa i raspolaže sa 111 moderno opremljenih soba i apartmana različitih tipova i veličina prilagođenih zahtevima savremenih posetilaca koji od hotela očekuju najviši nivo usluge.

Smješten je u nevjerovatno lijepoj i pitomoj prirodi Divčibara, nadomak Valjeva, u okruženju borove šume, na nadmorskoj visini od 980 m – u središtu pravaca koji vode ka nekoliko planinskih vrhova sa kojih se pružaju prekrasni vidici.

Na raspolaganju gostima hotela su Spa&Wellness centar opremljen zatvorenim bazenom dimenzija 20×12, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom i đakuzijem, restoran, café bar i lounge bar, kao i igraonica za djecu.

 

“AZRA” svojim najvjernijim čitateljima poklanja fantastičan vikend za dvije osobe sa doručkom u Hotel Crni vrh.

Imena najsretnijih će biti objavljena u broju od 26.10.2022.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), CRNI-VRH svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti