Fabijan Pavao Medvešek podijelio sretnu vijest: Žena koju voli još od srednje škole rodit će im prvo dijete

Piše: Azra
Jedan od najzaposlenijih mladih glumaca kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti kao člana žirija popularnog showa ‘Supertalent’, otkrio je da će uskoro ‘početi igrati’ svoju najdražu ulogu života, onu očinsku.

– Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam neko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali šta će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali… Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe, ispričao je Fabijan Pavao Medvešek za InMagazin Nove TV.

Podsjetimo, glumac i Karla Abramović Medvešek zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom periodu su održavali vezu na daljinu, a vjenčali su se ove godine.

Sudbonosno ‘da’ izrekli su u Motovunu. Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Zagrebački glumac, inače sin Renea Medvešeka, ranije je izjavio da smatra kako je za kvalitetan odnos najvažnije puno zdrave komunikacije te da je ‘ljubomora sigurno ponekad dobar poticaj i znak da je nekome stalo’. Pohvalio se da je ‘najbogatiji čovjek na svijetu jer ima osobu koja ga razumije, koju on razumije i s kojom sve divno funkcionira te da bi svima poželio lijepu vezu kao što je njihova’.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još