Nikada nije priznao da mu je uništila brak: David Guetta prekinuo s 24 godine mlađom ljepoticom

Piše: Azra

 

Foto: Pinterest @dailymail.co.uk / Instagram @davidguetta

David Guetta (54) prekinuo je s 24 godine mlađom djevojkom Jessicom Ledon nakon sedam godina veze. Kako pišu strani mediji, slavni DJ i kubanska manekenka su se odlučili na raskid zbog svojih pretrpanih rasporeda i brojnih putovanja koji im onemogućuju da usklade i viđaju. Njihova veza je započela 2015., a prošle godine je procurila informacija da David dao Jessici ‘prsten obećanja’ umjesto zaručničkog prstena jer više ‘ne vjeruje u brak’.

-Nisu u potpunosti prekinuli kontakt pa se neki od nas nadaju da će popraviti stvari’, rekao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

Inače, Guetta se 2014. razveo od Cathy Lobe nakon 22 godine braka. S Cathy je u braku bio od 1992. godine pa sve dok se nisu odlučili rastati i to sporazumno, a zajedno odgajaju 18-godišnjeg sina Elvisa i 14-godišnju kćer Angie.

Pričalo se da je David započeo vezu s Jessicom dok je još bio u braku, no on nikada nije priznao da je zbog mlade ljepotice uništio svoj brak.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti