Rebel Wilson postala majka: Pokazala svoje prvo dijete i otkrila spol

Piše: Azra

Glumica Rebel Wilson postala je majka.

Na Instagramu je objavila da je dobila kćer uz pomoć surogat-majke.

– Iznimno sam ponosna što mogu objaviti rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošle sedmice uz pomoć surogat-majke, napisala je Rebel.

Zahvalila surogat-majci

– Ne mogu ni opisati ljubav koju gajim prema njoj, ona je prekrasno čudo. Zauvijek ću biti zahvalna svima koji su bili uključeni u ovo (znate ko ste). Ovo je nastajalo godinama… Ali posebno ‘hvala’ želim reći svojoj prekrasnoj surogat-majci, koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i pažnjom. Hvala ti što si mi pomogla osnovati vlastitu porodicu. To je nevjerovatan dar. Najbolji dar, dodala je glumica.

– Spremna sam dati maloj Royce svu moguću ljubav. Brzo učim. Puno poštovanja svim mamama. Ponosna sam što sam u vašem klubu, zaključila je objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

U junu otkrila da je u vezi s Ramonom Agrumom

Rebel je u junu ove godine potvrdila je u vezi s Ramonom Agrumom, dizajnericom odjeće i nakita te vlasnicom brenda Lemon Ve Limon.

– Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa… Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza, napisala je glumica u opisu fotografije sa svojom djevojkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još