Finansijski je ovisila o njemu i nadala se da će je oženiti: Nakon što je ostavio nije imala za hranu, a onda je stekla milione i svjetsku slavu

Piše: S.P.

Bivša Miss Universe Olivia Culpo prisjetila se teškog životnog perioda s kojim se suočila nakon što je 2015. godine prekinula dvogodišnju vezu s pjevačem Nickom Jonasom.

– Izlazila sam s Nickom. To je bilo vrlo formativno iskustvo, rekla je Olivia u svojoj novoj TLC emisiji The Culpo Sisters.

– Nisam imala brend, nisam imala novca i bila sam zaljubljena. Kad je prekinuo sa mnom, osjećala sam se kao da sam ostala bez identiteta jer je sav moj identitet bio u njemu, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Samo se sjećam kako sam iz noći u noć gledala u svoj strop u stanu koji si nisam mogla priuštiti, razmišljajući: ‘Kako ću sad platiti stanarinu?’ Ne mogu si priuštiti ni namirnice. Ne mogu kupiti ni hranu, rekla je.

Olivia, koja je priznala da je mislila da će se na kraju vjenčati za Nicka, nije ulazila u detalje o tome koliko joj je on financijski pomogao, a pjevač se o njenim navodima zasad nije oglasio.

Pročitajte još