U istanbulskom napadu život su izgubile supruga i kćerka poznatog glumca

Piše: S.P.

U terorističkom napadu koji se jučer dogodio u ulici Taksim Istiklal život je izgubilo 6 osoba, a 81 osoba je povrijeđena. Majka Arzu Özsoy i njena kći Yağmur Uçar također su izgubile živote u napadu.  Nedugo nakon napada saznalo se da su to supruga i kćerka poznatog glumca Nurettina Uçara, nama poznatijeg kao Dirilis iz serije Ertugrul.

Slomljeni otac Nurettin Uçar, koji je s vremena na vrijeme glumio u TV serijama,  a koji je u eksploziji izgubio suprugu Arzu Özsoy i kćer Yağmur Uçar, podijelio je fotografiju svoje kćeri koja je umrla kada je imala samo 15 godina.

– Milost u grobu, počivaj u miru, moja kćeri. Moja kćer Yağmur, koja je izgubila život u podmuklom napadu na Taksimu, nalazila se u Velikoj džamiji Şirinevler, nakon Ikindije namaza sa svojom majkom.

Njegova supruga Arzu Özsoy, za koju se saznalo da je rođena 1984. godine, izgubila je život sa svojom kćerkom Yağmur Uçar u podmuklom napadu na Taksimu.

Glumčeva stradala kći Yağmur Uçar rođena je 2007.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti