Jennifer Aniston shrvana bolom: Smrt voljene osobe ju je dotukla

Piše: S.P.

Glumica Jennifer Aniston (53) podijelila je vijest o smrti njenog oca, glumca Johna Anistona, sa svojim obožavateljima. Uz fotografije je svojem ocu posvetila emotivnu poruku.

– Dragi tata… John Anthony Aniston. Bio si jedna od najdivnijih osoba koju sam ikada poznavala. Zahvalna sam što si se uzdigao na nebesa u miru i bezbolno – napisala je glumica i dodala:

– I to, ni manje, ni više nego 11.11. Uvijek si znao odabrati savršen trenutak. Taj broj će od sada pa zauvijek imati veće značenje za mene. Voljet ću te do kraja vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Komentare su preplavili glumičini fanovi koji su joj poslali poruke podrške u teškim trenucima.

– Sjedila sam jednom pored njega na igri pokera u Los Angelesu. Bila sam veliki obožavatelj njegovoga rada i podijelila sam s njim kako sam ‘religiozno’ gledala njegovu emisiju tijekom studiranja. Kada smo završili priču o sapunicama, pogledao me i upitao jesam li upoznata s njegovom kćeri. Sada kada sam i sama majka shvaćam njegov ponos koji se vidio na njegovom licu – napisala je jedna pratiteljica.

John Aniston bio je američki glumac grčkog porijekla, a najpoznatija uloga bila mu je ona Victora Kiriakisa u sapunici ‘Naši najbolji dani’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti