Milan Maglov boravi u Sarajevu, pohvalio se intervjuom u “Azra” magazinu

Piše: E.M.

Foto: Instagram @milanmaglov

U 1342. broju magazina “Azra” koji je još uvijek u prodaji, objavljen je intervju sa stručnjakom i edukatorom u oblasti promocije na društvenim mrežama, Milanom Maglovom. Milan ovog vikenda boravi u Sarajevu, a tom prilikom se putem Instagramu i sam pohvalio, objavivši video u kojem se vidi kako kupuje “Azru” i lista stranice intervjua dok hoda Sarajevom, a zbog toga nije krio sreću i uzbuđenje.

-A na Baščaršiji pronađoh “Azra” magazin i mene na 4 strane, napisao je Milan na Instagram storyju, a objavio je i fotografiju Avaz Twist Towera.

S Milanom smo razgovarali o društvenim mrežama, poslovnim i privatnim ciljevima, a šta nam je to još otkrio čitajte u aktuelnom broju “Azre”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti