Novak Đoković pozirao u zagrljaju supruge i dječice, preslatkim prizorom raznježio fanove

Piše: S.P.

Nakon što je u Torinu svladao Norvežanina Caspera Ruuda i šesti put u karijeri postao pobjednik ATP Finala Novak Đoković pozirao je u zagrljaju supruge Jelene, a potom i njihove dječice.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj Novaku sjedi u krilu, priljubljena njegovom licu.

“Vidim te”, napisala je Jelena u opis fotografije i dodala emotikon srca. Objavom koja je od sinoć skupila gotovo 75.000 lajkova oduševila je pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

“Prekrasan par. Novak će uvijek biti na tvojoj strani, čuvaj mu leđa”, “Prekrasni ste, čestitke. Volim vas oboje”, “Ništa drugo nije bitno”, “Ovo je tako inspirativno”, “Sretna vam svaka pobjeda i ljubav koju pružate jedan drugome”, samo su neki od komentara.

Inače, Jelena i Novak upoznali su se dok su bili srednjoškolci, a sudbina ih je ponovo spojila nakon što se ona iz Milana preselila u Monako. Često je naglašavala da joj je prioritet bilo obrazovanje u nekoj zapadnoeuropskoj zemlji, koje je u to doba moglo dopasti samo najbolje od najboljih u njezinoj zemlji. U braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece, Stefana i Taru, s kojima su također objavili preslatku fotografiju iz Torina. Fotografija je za 1h skupila skoro 20 hiljada lajkova, a osvojima je srca brojnih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti