Sjećanje na muzičku legendu: Oliver Dragojević danas bi proslavio 75. rođendan

Piše: Azra

Veliki hrvatski muzičar Oliver Dragojević napustio nas je 29. jula 2018. u 71. godini života, nakon duge borbe s rakom pluća. Iako je uvijek bio optimističan svoju opaku bolest nije uspio pobijediti. Iza sebe je ostavio velike hitove po kojima će ga zasigurno pamtiti generacije koje su odrastale uz njegovu muziku, ali i one koje nisu imali priliku upoznati se s njegovim djelom za vrijeme njegovog života.

Neki od njegovih velikih hitova koje će sigurno pjevati i nove generacije su ‘Cesarica’, ‘Kad mi dođeš ti’, ‘Trag u beskraju’, ‘Moj lipi anđele’, ‘U ljubav vjere nemam’, ‘Dženi’, ‘Bez zebe’ i brojni drugi.

Osim svojih pjesama, njegova velika ljubav bila je gospođa Vesna Dragojević i njihova tri sina. Sinovi nisu krenuli očevim stopama, ali možda jednog dana unučad nastavi tamo gdje je legendarni pjevač stao.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti