Ella Dvornik otkrila koliki je njen IQ i nasmijala opisom fotografije

Piše: S.P.

Influencerica Ella Dvornik odlučila je saznati koliki je njen IQ pa je riješila test. Rezultate je otkrila na Instagramu i tako otkrila kako njen IQ iznosi 126.

– Ništa od MENSE ove godine, stavila je u opis fotografije, te dodala emotikon koji plače od smijeha.

Inače, Mensa (lat. mensa – sto) je najstarije i najveće međunarodno udruženje visokointeligentnih pojedinaca.  Sudeći po rezultatima, malo joj je nedostajalo da bi ostvarila pravo za članstvo u Mensi.

– Jedini uslov za prijem je ostvareni rezultat na Mensinom testu inteligencije koji vas svrstava u gornjih 2% ukupne populacije, a koji izražen u koeficijentu inteligencije (IQ) iznosi 131 ili više po Wechslerovoj ljestvici, odnosno 133 ili više po Binet-Simonovoj Test Stanford verziji ili 148 ili više po Cattellovoj ljestvici, stoji na stranicama Mense.

Inače, Ellu na Instagramu prati preko pola miliona fanova s kojima redovito dijeli trenutke iz privatnog života.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti