Ne manjka igre i smijeha: Pogledajte kako se zabavlja porodica Džeko

Piše: E.M.

Foto: Instagram @amradzeko

Amra Džeko, bivša manekenka i supruga najboljeg bh. nogometaša Edina Džeke, poznata je i kao brižna i predana majka. Iz braka s Edinom ima troje djece, Unu, Danija,  Daliju i treća djevojčica je na putu, a iz prošlog braka ima kćerku Sofiju.

Amra ne krije koliko je sretna kada su sva njena djeca na okupu, obzirom da Sofija studira u Los Angelesu i nemaju prilike često biti u punom sastavu. Povodom nadolazećih praznika, porodica je na okupu, a zajedničko vrijeme maskimalno koriste.

Amra je na svom Instagram profilu podijelila snimke prvo iz njihovog doma na kojima se vidi kako svi zajedno vježbaju, a smijeha nije manjkalo. Zabavu su nastavili u Muzeju balona gdje su oduševljena djeca pozirala i uživala u zanimljivom sadržaju.

Mnoge je nasmijala malena Dalija koja se trudila da pozira poput sestara Sofije i Une iako joj nije baš pošlo za rukom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti