Neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku: Evo kako izgleda kćerka Silvane Armenulić

Piše: Azra

Živjela je kratko, samo 37 godina, ali je ostavila ogroman i neizbrisiv trag velike zvijezde, baš kao i najveće holivudske zvijezde Merilyn Monroe, koju sa Silvanom povezuju i zanosna ljepota i platinasto plava kosa i godine života, jer je također umrla u 37. godini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @silvana.armenulicc

Zbog popularnosti filma i njihove nesuđene ljubavne priče, mnogi su se zainteresirali za njihove privatne živote. Tako se zna da je Silvana, kada je poginula, iza sebe ostavila kćerkicu Gordanu koja je u trenutku njezine smrti imala 12 godina. Silvana je Gordanu dobila u braku s tenisačem Radmilom Armenulićem.

Gordana danas ima 58 godina te neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku.

Facebook/ Gordana Goga Armenulić

Podsjetimo, Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u nesreći na autoputu Beograd – Niš. Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti