Legendarna glumica u 90. godini pozirala u kupaćem kostimu, a u bazenu joj se pridružio i 31 godinu mlađi muž

Piše: Azra

Legendarna holivudska glumica Joan Collins pohvalila se da je ovogodišnje božićne praznike provela u bikini izdanju, sunčajući se i kupajući u bazenu u svojem domu na Beverly Hillsu.

89-godišnja Joan pokazala je liniju u jednodijelnom kupaćem kostimu leopardova uzorka, dok je na licu imala šminku i sunčane naočale, a kosu je skupila u visoku punđu. Društvo joj je pravio 58-godišnji suprug Percy Gibson, s kojim je sretnom braku posljednjih 20 godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joan Collins (@joancollinsdbe)

-Imala sam sjajan Božić na Beverly Hillsu, mogla sam plivati i divno sam ručala, napisala je Joan uz objavu.

Joan i Percy upoznali su se 2002. u pozorištu, a holivudski producent, koji je od glumice mlađi 31 godinu, njezin je peti suprug, nakon što je raskinula brakove s ​​Maxwellom Reedom, Anthonyjem Newleyem, Ronom Kassom i Peterom Holmom.

Joan s drugim suprugom Anthonyjem ima dvoje djece, Taru i Alexandera Newleya, dok je kćer Katyanu Kass dobila s trećim suprugom Ronom.

U augustu je u intervjuu za časopis Saga priznala da o sebi još uvijek razmišlja kao o 40-godišnjakinji te time otkrila tajnu svoje ljepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda, osjeća se i ponaša.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti