Sofia Vergara (50) čestitala mužu rođendan i pokazala nikad zgodnije tijelo u kupaćem kostimu

Piše: S.P.

Glumica Sofia Vergara jučer je na svom Instagram profilu čestitala rođendan svom mužu Joeu Manganiellu, a potom objavila svoju zanosnu fotografiju u kupaćem kostimu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Slavna pedesetogodišnja glumica i zvijezda serije “Modern family” objavila je rođendansku čestitku svom četiri godine mlađem mužu i glumcu Joeu Manganiellu, a nedugo nakon toga objavila je takozvani “mirror selfie” na kojem pozira u kupaćem kostimu.

‘Sretan rođendan moja ljubavi. 2023. godina će biti nevjerovatna za tebe”, napisala je glumica i oduševila svoje fanove jednostavnom objavom na kojoj njen muž sjedi na obali oceana.

Nedugo nakon toga, objavila je i selfie u ogledalu s opisom “plaža, povjetarac i more”, dok je na sebi nosila crni kupaći kostim jednostavnog kroja i time još jednom pokazala kako izgleda njeno pedestogodišnje tijelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Podsjećamo da je slavni par u novembru proslavio sedmu godišnjicu braka. Glumica Vergara ima i sina Manola iz prvog braka s američkim biznismenom Joeom Gonzalezom s kojim je bila u braku tri godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti