Heidi Klum uživa u zimskim radostima: Čak i u skijaškom odijelu izgleda prekrasno

Piše: L. K. P.

Foto; Instagram @heidiklum

Manekenka Heidi Klum razveselila je pratitelje objavama sa skijaških staza. Zimovanje provodi u Aspenu, a njen muž i njegov brat blizanac prvi su se put odlučili stati na skije.

Na društvenim mrežama je podijelila dvije snimke sa skijaških staza, a bjelina snijega sve ljubitelje zimskih radosti ostavit će bez daha. Snimila je supruga Toma i njegovog brata Billa kako skijaju, a opis ispod objave na Instagramu implicirao je da su Tom i Bill u srijedu bili prvi put na skijanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Lijepa manekenka je nešto iskusnija na skijama pa je svoje muškarce povela i na čičaru, a vrijeme vožnje je iskoristila za selfie kako bi s pratiteljima podijelila uzbuđenje pred skijaški spust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Iako smo ju navikli vidjeti u nešto elegantnijim izdanjima, manekenki čak i potpuno bijelo snježno odijelo s odgovarajućom bijelom kacigom odlično stoji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti