Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je pokušavaju utješiti

Piše: Azra

INSTAGRAM: @elladvornik

Iako je Ella Dvornik Pearce u medijima najčešće etiketirana kao influenserica, nevjerovatna brojka od pola miliona pratitelja na Instagramu samo joj je bila vjetar u leđa i „ulaznica“ u svijet poduzetništva. Ella je, prije svega, ostvarena porodična i poslovna žena koja ima svoju kompaniju koja se bavi digitalnim marketingom.

Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem se osvrnula na 2022. godinu, a u jednom dijelu se vidi kako ona zapravo plače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

-2022. Ne ponovila se. Baš me istrenirala, psihički izmučila i jedva čekam da završi. Iako je bilo lijepih trenutaka, ružni su ih sve zasjenili. U 2023. ću počistit sve te negativnosti iz života i fokusirat ću se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice. Vama želim isto, napisala je Ella uz video.

Njeni pratitelji pružali su joj riječi podrške, te nisu mogli da vjeruju kroz šta je zapravo sve prolazila, obzirom da je uvijek objavljivala pozitivne sadržaje i bila nasmijana. Očito da osmijeh na licu ne znači da ne postoji bilo kakva briga, a Ella ih je kako kaže imala i previše.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti